Hoe snel verzenden jullie

Wij verzenden elke werkdag met PostNL. Als een product op voorraad is gaat het dezelfde dag nog mee. Is dat niet het geval dan kan het een paar dagen extra duren.

 

Waar moet ik mijn retour naartoe sturen?

Retourzendingen mogen verzonden worden naar;

  • Dutch Mud Men
  • Papenhoef 21C
  • 5737 BS Lieshout

Zorg dat ze voldoende gefrankeerd zijn en bewaar het track & trace bewijs.

 

Betaal ik nog een keer verzendkosten als ik wil ruilen?

Nee, je betaald alleen de kosten van het retour sturen naar ons. Als wij nogmaals iets naar je opsturen omdat je wilt ruilen, dan zijn die kosten voor ons. 

 

Wat moet ik mee retour sturen?

Vergeet niet de pakbon (of e-mail) mee te sturen, zodat we weten van wie de zending afkomstig is. Probeer als het kan de verpakking zo veel mogelijk in de originele staat te laten. Pak bijvoorbeeld een paar schoenen eerst in een plastic zak in en plak de tape niet direct op de doos, maar op de zak.

 

Wanneer krijg ik mijn nieuwe maat binnen?

Zodra wij de retour binnen hebben zullen we je de gewenste juiste maat opsturen.Heb je je spullen met spoed nodig? Dan kun je er voor kiezen om je spullen nogmaals in de juiste maat te bestellen en in het retourformulier in te vullen dat je je geld terug wilt. Dan sturen we je spullen van je nieuwe order namelijk direct op en betalen we je geld terug zodra je eerste order retour is.

 

Hoe snel heb ik mijn geld terug?

Heb je vooraf betaald, dan boeken wij je aankoopbedrag terug zodra de spullen bij ons retour zijn. Dit gaat via onze payment provider en kan soms een paar dagen duren.

 

Waar krijg ik mijn geld teruggestort?

Je krijg het geld teruggestort op het betaalmiddel waar je mee betaald hebt. Dus heb je met ideal betaald, dan zal het op je bankrekening zijn. Bij Paypal komt het terug in je Paypal saldo. Als je een creditcard gebruikt hebt wordt het daar teruggeboekt. Heb je gekozen voor betaling na ontvangst, dan wordt dat bedrag aangepast of op nul gezet als je alles terug stuurt.

Copyright 2019 AlleSportsokken.nl - Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal Bitcoin
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen